Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor unieke veters. Sommige mensen willen er simpelweg goed uitzien en hun schoenen opvallend maken met een opvallende Veters. Anderen willen hun persoonlijke stijl uitdragen door middel van unieke veters. In sommige gevallen kan het ook een praktische reden hebben, zoals bijvoorbeeld als de veters extra sterk of slijtvast moeten zijn. Lees in deze blog over de verschillende soorten veters die er wel niet allemaal zijn, er zit vast een leuke veter voor jou bij!

De keuze is reuze

Voor elke gelegenheid of activiteit zijn er wel leuke veters te verkrijgen. Zo heb je nette subtiele schoenveters voor bijvoorbeeld nette schoenen die niet per se ‘te’ strak hoeven te zitten. Voor deze variant van schoenen kunnen mooie dunne zwarte veters heel mooi zijn, of kun je bijvoorbeeld een subtiele mooie kleur voor bij je outfit kiezen qua veter. Ook kun je voor vormen als rond, ovaal of plat kiezen. Dit zorgt iedere keer weer voor een totaal andere look bij je schoenen. Zo kun je met deze veters dus echt je unieke stijl bepalen. En vergeet zeker de feestdagen niet! Gek op het foute kersttrui moment? Of ben je iemand die dol is op carnaval? Dan kan uiteraard de veter gekte absoluut niet bij je outfit ontbreken! Patronen en een ruim assortiment aan felle kleuren kun je vinden bij feetUnique

Maak je gympen stijlvoller

Ben jij meer van het dragen van gympen? Nou dan kun je je lol al helemaal op. Om je mooie Nikes op te leuken kun je ook hiervoor talloze verschillende veters aanschaffen. Zo kun je voor dunne of dikke veters gaan. Je kunt de klassiekers erbij halen en het opleuken met verschillende kleuren bijpassend bij je outfit. Je kunt kijken om een mooie ovale schoenveter van zo’n 6mm dik erin toe te voegen of je schaft één van de spiraal schoenveters aan. Deze zijn overigens vrij nieuw qua assortiment en zijn echt een aanrader. Het zijn grote, leuk vormige veters waarvan je schoen nog meer gaat opvallen. En niet te vergeten zijn de veters bij feetuniqueveters.nl duurzaam en slijten niet!

Pin It on Pinterest