Sieraden maken je outfit altijd helemaal compleet. Je kan hele simpele en minimalistische sieraden omdoen, of een grote, chunky ketting. Het is soms echter heel lastig om sieraden te vinden die echt helemaal bij je stijl passen. Misschien vind je de kleur van de edelsteentjes niet helemaal mooi of misschien hangen er te veel of juist te weinig edelsteentjes aan een armband. Met een Melano armband Vivid heb je dit probleem niet! Deze armbanden kan je helemaal zelf ontwerpen, zodat ze perfect bij jouw smaak aansluiten. Wil je meer weten over deze armbanden? Lees dan snel verder! 

Een unieke armband met Vivid steentjes


De sieraden van Melano zijn als geen ander. Je kan namelijk zelf je Vivid steentjes uitkiezen. Je kan zelf de kleur kiezen die je het mooiste vindt en de grootte van de steentjes bepalen. Zo creëer je een unieke Melano armband Vivid. Er zijn heel veel verschillende steentjes waar je uit kan kiezen, dus er zal altijd een mooie combinatie te vinden zijn die helemaal bij jou past. Bovendien kan je zelf de steentjes wisselen. Dit is ideaal als je een mooie Melano armband met Vivid steentjes hebt, maar de edelsteentjes niet helemaal matchen met je outfit van die dag. Door de steentjes te wisselen, kan je dan toch je favoriete armband dragen. 

Hoe werkt het uitkiezen van de steentjes voor een melano armband Vivid?

Je kan je Melano armband Vivid dus helemaal zelf samenstellen. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Melano heeft verschillende collecties en elke collectie heeft haar eigen soort steentjes die op alle sieraden binnen die collectie passen. Zo is er de Vivid collectie, maar ook de Twisted, Kosmic en de Globe collectie. Bij elk steentje heb je de keuze om de kleur van de plating uit te kiezen én de kleur van het steentje. Naast gouden en zilveren plating heeft Melano ook rosékleurige plating. Op deze manier kan je kleuren combineren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bij één kleur te blijven. Daarnaast kan je ook nog de kleur van de steentjes uitkiezen. Bijna elk steentje is verkrijgbaar in de kleuren crystal, jeans blue en champagne. En bij de globe steentjes is er zelfs keuze uit meer dan 10 kleuren!

Pin It on Pinterest