Er zijn tal van gave modetrends waar je dit jaar heel mooi mee uit de voeten kan. Heb je behoefte om aan een leuke set aan tips? Lees dan gewoon deze blogs eens even lekker door! Wij vinden de trouwens de clothing looks van la sisters erg mooi. Dat is dus wat je noemt: stoer, chique en een beetje sexy. Op stoerenchique.nl ga je zeker slagen wat betreft de look voor dit jaar!

De mini-rok

Een echte evergreen is de minirok. Je hoeft niet te wachten tot het ding weer in de mode is. Maar…het feit wil dat hij nu wel weer in de mode is. Reden te meer dus om gewoon ervoor te gaan. Je hoeft niet bang te zijn dat hij te kort is, want dat laatste is juist heel erg in de mode. 

Waanzinnige kleuren

Tegenwoordig zien we veel mensen felle kleuren en extravagante prints dragen. Dat noemen we waanzinnige kleuren. In de VS hebben ze het over colorblocking als het over kleding gaat die 1 kleur heeft en flink om aandacht schreeuwt. 

Get your stripes!

Wat helemaal weer in is, zijn de minimalistische strepen. Dat is nu echt een design dat om de zoveel jaar terugkomt in de mainstream en altijd stiekem verstopt zit in het modebeeld. 2022 wordt het jaar om er gewoon helemaal voor te gaan en je strepen te halen. 

Avondkleding die je overdag draagt

Soms wil je in de avond net even iets chiquer voor de dag komen dan overdag. Andersom kan ook het geval zijn. Dan hebben we goed nieuws voor je: het is nu helemaal in om avondkleding overdag te dragen. Een grappige omkering waardoor je weer een andere creativiteit kunt aanboren overdag. 

Biker

Een stoere outfit is al decennia een geliefde keuze voor mensen die van deze look houden. Een leren jack is dan ook iets wat veel mensen (die dit tof vinden) in de kast hebben hangen. 

En wat dacht je van een leren broek. Niet iedereen durft zich eraan te wagen. Maar het is wel erg tof. Zeker in een bepaalde setting. Niet per se op het werk, maar bijvoorbeeld wel naar een concert of voor op de motor (waar deze kleding eigenlijk voor bedoeld is. 

Veel plezier met het uitzoeken met je nieuwe outfit voor dit jaar!

Pin It on Pinterest