Een jeugdige look in 2022

Lees meer over cosmetica en beauty in 2022. Wat kun je doen om er helemaal fris en fruitig uit te zien? Lees er meer over.

In deze tekst nemen we graag met je door wat je kunt doen om een jeugdige look te hebben in 2022. We nemen enkele cosmetische behandelingen onder de loep waarmee dit te bereiken is. Wanneer je na het lezen van deze tekst zin hebt om teksten te lezen over cosmetica en beauty, dan raden we aan om ook even de andere publicaties op onze site te checken.

Haar pigmentatie

Door middel van micro haar pigmentatie is het mogelijk om een jeugdige en frisse look te krijgen. Het ziet er precies zo uit als gemillimeterd haar. Voor veel mensen is dat een leuker gezicht dan een kale plek. We hebben het hier overduidelijk niet over haartransplantatie, want dat is dus daadwerkelijk haar uit bijvoorbeeld de benen brengen naar het hoofd. Hier gaat het over een vorm van tatoeëring waarbij de illusie wordt gewekt dat er gemillimeterd haar op het hoofd zit, daar er in feite geen haar meer zit.

Fillers

Wil jij graag je lippen laten opvullen omdat je vindt dat ze te dun zijn? We begrijpen het heel goed, want in films en series zie je vrouwen met opgevulde lippen en iedereen weet dat het een trend is om dit te laten doen. Met fillers is het mogelijk om je lippen te laten opvullen en een semi-permanent effect te krijgen. Dit betekent dat je de fillers af en toe opnieuw moet laten inbrengen. Het lichaam breekt de fillers uiteindelijk weer af. Wanneer je het bijhoudt, dan is het dus mogelijk om je lippen zo te vormen zoals jij het graag wilt.

Een botoxbehandeling

Ga je zo richting de 40 en zie je al enige rimpels? Dan is het helemaal niet nodig om je er druk over te maken, je kunt namelijk een botoxbehandeling nemen waarbij de rimpels teruggedrongen worden en dus vervagen. Botox zorgt ervoor dat de spieren onder de huid tot rust komen en dat de huid niet meer zo sterk samentrekt. Op deze manier kan de huid herstellen en zul je zien dat deze er superstrak uit gaat zien.

Pin It on Pinterest